από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
-σκόρδα
- ελαιόλαδο
-σκόρδα
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Χωρίζουμε τα σκόρδα σε σκελίδες και τις βάζουμε με τα φλούδια σε ένα κατσαρολάκι και σκεπάζουμε με το λάδι..Τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά και σβήνουμε το μάτι.
Την άλλη μέρα ξεφλουδίζουμε τα σκόρδα και τα βάζουμε στο μπλέντερ.
Στραγγίζουμε και το λαδάκι που έβρασαν τα σκόρδα και πολτοποιούμε το μείγμα όλο μαζί.
Το βάζουμε σε βαζάκια γυάλινα και το διατηρούμε στο ψυγείο για 3-4 μήνες.
Είναι πολύ ελαφρύ για όσους έχουν πρόβλημα και το χρησιμοποιούμε όπως θα χρησιμοποιούσαμε τα σκόρδα κανονικά..
Χωρίζουμε τα σκόρδα σε σκελίδες και τις βάζουμε με τα φλούδια σε ένα κατσαρολάκι και σκεπάζουμε με το λάδι..Τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά και σβήνουμε το μάτι.
Την άλλη μέρα ξεφλουδίζουμε τα σκόρδα και τα βάζουμε στο μπλέντερ.
Στραγγίζουμε και το λαδάκι που έβρασαν τα σκόρδα και πολτοποιούμε το μείγμα όλο μαζί.
Το βάζουμε σε βαζάκια γυάλινα και το διατηρούμε στο ψυγείο για 3-4 μήνες.
Είναι πολύ ελαφρύ για όσους έχουν πρόβλημα και το χρησιμοποιούμε όπως θα χρησιμοποιούσαμε τα σκόρδα κανονικά..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου