από
την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- ντομάτες πράσινες
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- σκόρδο
- βασιλικός
- φρεσκοκομμένο πιπέρι
- ζάχαρη
- ντομάτες πράσινες
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- σκόρδο
- βασιλικός
- φρεσκοκομμένο πιπέρι
- ζάχαρη
Εκτέλεση
Κόβουμε τις ντομάτες σε φέτες.
Βάζουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, τον βασιλικό, την ζάχαρη, το λάδι, το πιπέρι, το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν οι ντομάτες.
Περιχύνουμε τα ζυμαρικά μας με την σάλτσα αυτή.
Αν έχουμε μπόλικες ντομάτες μπορούμε αφού τις ψήσουμε να τις βάλουμε στην κατάψυξη αλλά ΧΩΡΙΣ αλάτι.
Όταν θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε τις αδειάζουμε στην κατσαρόλα και τότε ρίχνουμε το αλάτι καθώς μαγειρεύονται ώσπου να ξεπαγώσουν καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου