Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΣΚΟΡΔΑ ΣΕ ΑΛΜΗ

από την Eleni Margel Lou
Yλικά
- 2 -3 «κεφάλια» σκόρδου
- 1 φλιτζανάκι του καφέ ζάχαρη
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού χοντρό αλάτι.


Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις σκελίδες, ζεσταίνουμε το νερό και διαλύουμε μέσα την ζάχαρη και το αλάτι, ανακατεύουμε και περιχύνουμε τις σκελίδες μας. 
Η ζάχαρη λειτουργεί σαν συντηρητικό. Χρειαζόμαστε 1 βάζο του 1 κιλού για αυτήν την παρασκευή. Αποστειρώστε πριν ξεκινήσετε την διαδικασία. 
Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα! (3 μήνες) 
H ζάχαρη είναι ένα φυσικό συντηρητικό για όλα τα προϊόντα που θα φτιάξουμε κονσέρβα. Διατηρεί ατόφια τα υλικά δεν αλλοιώνονται καθόλου οι γεύσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου