από την Eleni Margel Lou
Yλικά
- 2 -3 «κεφάλια» σκόρδου
- 1 φλιτζανάκι του καφέ ζάχαρη
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού χοντρό αλάτι.
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις σκελίδες,
ζεσταίνουμε το νερό και διαλύουμε μέσα την ζάχαρη και το αλάτι, ανακατεύουμε
και περιχύνουμε τις σκελίδες μας.
Η ζάχαρη λειτουργεί σαν συντηρητικό. Χρειαζόμαστε
1 βάζο του 1 κιλού για αυτήν την παρασκευή. Αποστειρώστε πριν ξεκινήσετε την διαδικασία.
Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα! (3 μήνες)
H ζάχαρη είναι ένα φυσικό συντηρητικό
για όλα τα προϊόντα που θα φτιάξουμε κονσέρβα. Διατηρεί ατόφια τα υλικά δεν αλλοιώνονται
καθόλου οι γεύσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου