Υλικά
- 2 ποτήρια αλεύρι
- 1 κουταλάκι μαγιά
- 1 κουταλάκι λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση- 1 κουταλάκι μαγιά
- 1 κουταλάκι λάδι για το τηγάνισμα
Διαλύουμε την μαγιά με χλιαρό νερό.
Προσθέτουμε το αλεύρι και ρίχνουμε σιγά-σιγά χλιαρό νερό μέχρι να γίνει σφικτός ο χυλός.
Βάζουμε λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι και παίρνοντας χυλό με το κουτάλι το ρίχνουμε στο λάδι.
Το αφήνουμε να κοκκινίσει.
Σερβίρονται
πασπαλισμένα με μέλι ή ζάχαρη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου