Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΤΣΙΡΙΧΤΑ (ΠΟΝΤΙΑΚΟ)

από τον  Stelios Kalaitzidis

Υλικά
-  2 ποτήρια αλεύρι
-  1 κουταλάκι μαγιά
-  1 κουταλάκι λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση

Διαλύουμε την μαγιά με χλιαρό νερό. 
Προσθέτουμε το αλεύρι και ρίχνουμε σιγά-σιγά χλιαρό νερό μέχρι να γίνει σφικτός ο χυλός.


Βάζουμε λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι και παίρνοντας χυλό με το κουτάλι το ρίχνουμε στο λάδι.
Το αφήνουμε να κοκκινίσει.
Σερβίρονται πασπαλισμένα με μέλι ή ζάχαρη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου