Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικα
-γάλα
-κόρν φλάουρ
-μουστάρδα
-λάδι
-χυμός λεμονιού
Εκτέλεση
Προσθέτω γάλα κρύο σε ένα κατσαρολάκι και βάζω μερικές κουταλιές κορνφλάουρ για να το πήξω (σε χαμηλή φωτιά για να μην κολλήσει). 
Προσθέτω μπόλικη μουστάρδα λίγο λάδι και λίγο χυμό λεμονιού και το χτυπώ με το σύρμα από το μίξερ χειρός για να ενωθούν τα υλικά (όπως διαπιστώσατε ούτε αυγά ούτε πολλά λάδια) το αποτέλεσμα πολύ καλό, δοκιμάστε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου