από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- μπακαλιάρος καθαρισμένος και ξαρμυρισμένος
- αλεύρι
- μπύρα
Εκτέλεση
Ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο τον παστό αλλάζοντας το νερό 2 συνεχόμενες μέρες.
Τον μαδάμε πολύ προσεχτικά από τα διάφορα κοκαλάκια.
Ετοιμάζουμε ένα κουρκούτι όχι πολύ σφικτό από αλεύρι και μπύρα και ρίχνουμε μέσα τα μαδημένα κομμάτια του μπακαλιάρου.
Σε τηγάνι με μπόλικο λάδι και όχι πολύ δυνατή φωτιά ρίχνουμε με ένα κουτάλι από το μείγμα που έχουμε ετοιμάσει.
Βάζουμε τις ψημένες κροκέτες σε πιατέλα που έχουμε βάλει απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να φύγουν τα πολλά λάδια.
Σερβίρεται με σκορδαλιά.
Υλικά
- μπακαλιάρος καθαρισμένος και ξαρμυρισμένος
- αλεύρι
- μπύρα
Εκτέλεση
Ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο τον παστό αλλάζοντας το νερό 2 συνεχόμενες μέρες.
Τον μαδάμε πολύ προσεχτικά από τα διάφορα κοκαλάκια.
Ετοιμάζουμε ένα κουρκούτι όχι πολύ σφικτό από αλεύρι και μπύρα και ρίχνουμε μέσα τα μαδημένα κομμάτια του μπακαλιάρου.
Σε τηγάνι με μπόλικο λάδι και όχι πολύ δυνατή φωτιά ρίχνουμε με ένα κουτάλι από το μείγμα που έχουμε ετοιμάσει.
Βάζουμε τις ψημένες κροκέτες σε πιατέλα που έχουμε βάλει απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να φύγουν τα πολλά λάδια.
Σερβίρεται με σκορδαλιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου