Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ ΣΤΟ ΛΑΔΙ

από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- σκόρδα
- λάδι
- δάφνη
- δεντρολίβανο
- διάφορα πιπέρια σε κόκκους
- θυμάρι σε κλαδάκι
- ρίγανη σε κλαδάκι
- καυτερή πιπεριά


Εκτέλεση

Έχουμε αποστειρώσει τα βάζα.
Καθαρίζουμε τα σκόρδα.
Βάζουμε τις σκελίδες του σκόρδου στα βάζα αφού έχουμε τοποθετήσει μέσα τα αρωματικά μας.
Προσωπικά έβαλα σε κάθε βάζο διαφορετικά αρωματικά.
Συμπληρώνουμε  λάδι στα βάζα μας και τα φυλάμε σε σκοτεινό μέρος.
Το λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σαλάτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου