από τον Μίλτο Σουλιώτη
Πλάθουμε με την βοήθεια δυο κουταλιών μικρά μπαλάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο
Είναι οι μόνοι ψαροκεφτέδες που δεν μυρίζουν ψαρίλα !!!!!!
Υλικά
- 1 κιλό γαύρο
- 1 ματσάκι κρεμμύδια
- 1 ματσάκι άνηθο
- 1 κούπα αλεύρι
- αλάτι
- 1 ματσάκι κρεμμύδια
- 1 ματσάκι άνηθο
- 1 κούπα αλεύρι
- αλάτι
-
ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Φιλετάρουμε τον γαύρο και τον τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια (αλλά
μπορούμε και να μην τον τεμαχίσουμε) ψιλοκόβουμε τα χορταρικά και τα
αναμειγνύουμε με το αλεύρι και τον γαύροΠλάθουμε με την βοήθεια δυο κουταλιών μικρά μπαλάκια και τα τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο
Είναι οι μόνοι ψαροκεφτέδες που δεν μυρίζουν ψαρίλα !!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου