από την Eleni Margel Lou
Υλικά
- ½ κιλά σπαράγγια κομμένα και καθαρισμένα
- ½ κιλό πατάτες
- 2-3 καρότα κομμένα
- 1 κρεμμύδια κομμένο
- 1 κουταλιά βούτυρο η μαργαρίνη
- σπιτικά κρουτόν με σκόρδο.
- ½ κιλό πατάτες
- 2-3 καρότα κομμένα
- 1 κρεμμύδια κομμένο
- 1 κουταλιά βούτυρο η μαργαρίνη
- σπιτικά κρουτόν με σκόρδο.
Εκτέλεση
Βράζουμε όλα μαζί τα υλικά να μαλακώσουν
Τα περνάμε έπειτα από το μουλτι και ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με το βούτυρο να πάρουν μια δυο βράσεις
Σερβίρουμε με σπιτικά κρουτόν σκόρδου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου