από την Tasia Liatou
Υλικά
- 250 γρμ ρεβίθια
- 2 κρεμμύδια ξερά
ψιλοκομμένα
- 3 πιπεριές Φλωρίνης
ψημένες και κομμένες σε μπαστουνάκια
- 4 κ.σ μαϊντανό
ψιλοκομμένο για το ντρεσινγκ
- 1/3 φ.τ. λάδι 3 κ.σ. ξύδι
μπαλσάμικο
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. φρέσκο
δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
- ξύσμα από 1
πορτοκάλι
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε τα ρεβίθια για λίγες ώρες τα στραγγίζουμε και τα
βράζουμε.
Τα σουρώνουμε και τα
βάζουμε σε μπολ με τα κρεμμύδια και τις πιπεριές
Βάζουμε όλα τα υλικά του
ντρεσινγκ σε σεικερ και τα χτυπάμε και περιχύνουμε τη σαλάτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου