Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΜΕ ΠΑΣΤΟ ΜΑΝΗΣ


από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- παστό Μάνης
- αυγά (χτυπημένα σαν για ομελέτα)
- κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
- ντομάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια
- πάπρικα καπνιστή
- λάδι (από το παστό)
- αλάτι
- πιπέρι


Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τα υλικά μας.Τρίβουμε το κρεμμύδι,κόβουμε το παστό σε μικρά κομμάτια ,χτυπάμε τα αυγά και έχουμε ψιλοκόψει την ντομάτα.



Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι από το παστό να κάψει και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το κρέας να πάρουν χρώμα.

Στην συνέχεια προσθέτουμε την ντομάτα και χαμηλώνουμε την φωτιά αφήνοντας το να πιει όλα τα υγρά της.
Όταν ψηθούν..προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε έως να ψηθεί το αυγό.




Αλατοπιπερώνουμε το φαγητό μας και είναι έτοιμο!!!!

2 σχόλια:

  1. Τελειο...Εγω το παστο το τρωω σουβλα στο βουνο και καθως ψηνεται το κατεβαζω 2-3 φορες και το ξεπλενω με νερο για να ξαρμυρισει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα.Μπες στα αρχεια να δεις πως κανουμε εμεις το παστο Μανης.Το φτιαχνω σε μικρα κομματια και μπαινει σε βαζα μεσα σε λαδι με πιπερια κρεμμυδια και φλουδες πορτοκαλιων.Φανταζομαι ομως πως ετσι οπως το φτιαχνεις θα ειναι πεντανοστιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή