από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- σαλάτα πράσινη χοντροκομμένη
- ρόκα χοντροκομμένη
- σπανάκι χοντροκομμένο
- φύλλα από τρυφερά παντζάρια
- σουσάμι
- κεφαλοτύρι η γραβιέρα τριμμένη
- λάδι
- μέλι
- μπαλσάμικο
- ρόδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Χοντροκόβουμε τα πράσινα λαχανικά μας και τα ανακατεύουμε με το τυρί.
Έχουμε καβουρντίσει ελαφρώς το σουσάμι.
Χτυπάμε το λάδι μέλι και μπαλσάμικο μαζί και περιχύνουμε την σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου