Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΤΗΓΑΝΙΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ




από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

-χοιρινό κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια
- πορτοκάλι χυμός από 3 πορτοκάλια
- 1 πορτοκάλι κομμένο σε φέτες
- κεφαλοτύρι σε κομμάτια
- θυμάρι
- αλάτι
- πιπέρι
- μουστάρδα σε σκόνη
- σκόρδο σε σκόνη
- μανιτάρια ολόκληρα κονσέρβας
- 4 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλλες
- νερό όσο χρειαστεί
- μέλι μια κουταλιά


Εκτέλεση

Στίβουμε τα πορτοκάλια.
Σε ένα τηγάνι βαθύ βάζουμε τον χυμό και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τα κομμάτια του χοιρινού.

Έχουμε κόψει τα κρεμμύδια σε ροδέλες και έχουμε πλύνει τα μανιτάρια.
Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε να βράσει το κρέας.
Προσθέτουμε φυσικά και νερό αν χρειαστεί.
Όταν κοντεύει να γίνει το φαγητό ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια 


Έχουμε διαλύσει σε λίγο νερό το θυμάρι το σκόρδο σε σκόνη,το μέλι ,αλάτι,πιπέρι και το ρίχνουμε πάνω από το φαγητό μας να πάρει μια βράση.Προσθέτουμε και τα πορτοκάλια σε φέτες...

Μόλις είναι έτοιμο προσθέτουμε το κεφαλοτύρι σε κομματάκια.
Το φαγητό είναι έτοιμο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου