Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΚΡΟΥΤΟΝ ΑΠΟ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ




από την Maria Kaparaki

Υλικά

- μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε κύβους
- αλάτι
- λάδι
- ρίγανη
- σκόρδο σε σκόνη
- κοκκινοπίπερο



Εκτέλεση


Κόβουμε το μπαγιάτικο ψωμί τουλάχιστον 2 ημερών σε μέγεθος κρουτόν.



Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιήσουμε την κόρα.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σκόνη σκόρδου η κοκκινοπίπερο η ρίγανη μαζί με ελάχιστο αλάτι και λίγο λάδι΄
Τα ανακατεύουμε ελαφρά και τα ψήνουμε στους 100 βαθμούς για 2 ώρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου