από την Maria Kaparaki
Υλικά
- μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε κύβους
- αλάτι
- λάδι
- ρίγανη
- σκόρδο σε σκόνη
- κοκκινοπίπερο
Εκτέλεση
Κόβουμε το μπαγιάτικο ψωμί τουλάχιστον 2 ημερών σε μέγεθος κρουτόν.
Καλό θα είναι να μην χρησιμοποιήσουμε την κόρα.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σκόνη σκόρδου η κοκκινοπίπερο η ρίγανη μαζί με ελάχιστο αλάτι και λίγο λάδι΄
Τα ανακατεύουμε ελαφρά και τα ψήνουμε στους 100 βαθμούς για 2 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου