Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΠΟΡΤΟΓΕΖΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ


από την Στέλλα Γίδαρη
Υλικά
-  μπακαλιάρος ξαρμυρισμένος
-  3-4 πατάτες
-  1 κρεμμύδι
-  3-4 σκελίδες σκόρδου
- -  5 αυγά
-  αλατοπίπερο
-  μαϊντανό
-  αγγουράκια τουρσί

Εκτέλεση
Ξαρμυρίζουμε ένα παστό μπακαλιάρο, τον βράζουμε λίγο και τον μαδάμε σε μικρά κομματάκια.
Κόβουμε τις πατάτες σε μικρούς κύβους και τις τηγανίζουμε. Ψιλοκόβουμε ένα κρεμμύδι και 3-4 σκελίδες σκόρδο και τα τηγανίζουμε ( να μη μαυρίσει το σκόρδο). Τα βάζουμε όλα μαζί και προσθέτουμε τον μπακαλιάρο.
Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε να ψηθούν τα αυγά. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό.

Σερβίρουμε με αγγουράκια τουρσί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου