από την Θεοδωρα Τριφύλλη
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου (πηγαίνει και ολόκληρο κοτόπουλο)
- καρίνο
- μουστάρδα
- μπάμιες
- λάδι
- λεμόνι
- πιπέρι
- σάλτσα σόγιας
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με σάλτσα σόγιας και καρίνο.
Σε ένα ταψάκι ρίχνουμε τις μπάμιες,τα στήθη κοτόπουλου και προσθέτουμε το λάδι χτυπημένο με το λεμόνι και τη μουστάρδα.
Προσθέτουμε και ανάλογο νερό και το ψήνουμε στον φούρνο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου