Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ




από την Maria Kaparaki

Υλικά
-  3 μέτριες πατάτες σε μισοφέγγαρα
-  3 μέτρια κρεμμύδια σε φετάκια
-  6 αυγά


Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τις πατάτες και τα κρεμμύδια σε μπολ και αλατίζουμε.
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε τηγάνι και σε μέτρια φωτιά τα τσιγαρίζουμε για 15 λεπτά ανακατεύοντας.



Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα & αλατισμένα και χαμηλώνουμε τη φωτιά εάν χρειάζεται.
Όταν ψηθεί από τη μια πλευρά αναποδογυρίζουμε προσεκτικά και ψήνουμε και από την άλλη.
Η γλύκα της δεν περιγράφεται...
Καλή επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου