Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ-ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ-ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΛΑΡΔΙ

από τον Μίλτο Σουλιώτη



Φιλετάρουμε το κοτόπουλο και το γεμίζουμε με πιπεριές κρεμμύδια τυρί λαρδί καπνιστή πάπρικα αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.


το τυλίγουμε με σπάγκο και έτοιμο για τον φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία



Λαρδί
Κόβουμε το χοιρινό λίπος σε μικρά κομμάτια τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και στον φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία ανά τακτά χρονικά διαστήματα στραγγίζουμε το λαρδί που βγαίνει από το λίπος.
Στο τέλος τα μικρά κομματάκια έχουν γίνει λίγο ξερά τα αλέθουμε στο μπλέντερ και τα βάζουμε αν θέλουμε στα φαγητά που παρασκευάζουμε βέβαια αυτό το τελευταίο κάνει τα φαγητά κάπως πιο βαριά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου