Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΚΡΙΤΑΜΑ ΤΟΥΡΣΙ


από την Eleni Margel Lou

Υλικά
-  1/2 λίτρο νερό
-  1 φλιτζάνι ξίδι
-  250 γρ, κρίταμα
-  2 κουτ. γλυκού αλάτι

Εκτέλεση

Βράζουμε το νερό και το ξύδι. Μόλις κοχλάσει, ρίχνουμε τα. κρίταμα για 1-αυστηρό παρομοίως-λεπτό. Τα στραγγίζουμε αλλά κρατάμε το ξιδόνερο και το αφήνουμε να κρυώσει.


Βάζουμε τα κρίταμα μαζί με το ξιδόνερο σε γυάλινο βάζο μαζί με 2 κ.γ. αλάτι. 
Τα κλείνουμε και τα διατηρούμε στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου