από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- ώριμες ντομάτες
- αλάτι
- αλεύρι
- λάδι
- λιαστές ντομάτες
- κρεμμύδι ξερό
- μαϊντανό
- θυμάρι
- βασιλικό
- 1-2 αυγά
- τυρί φέτα
Εκτέλεση
Κόβουμε σε μικρούς κύβους τις ντομάτες και τις αφήνουμε σε
σουρωτήρι για να βγάλουν τα υγρά τους, περίπου για μία ώρα.
Εν τω μεταξύ πίνουμε ένα καφεδάκι
και συνεχίζουμε .
Κόβουμε σε κύβους το κρεμμύδι, και ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά μας.
Αλέθουμε στο μούλτι τις λιαστές ντομάτες.
Βάζουμε σε ένα μπολ τις στραγγισμένες ντομάτες και προσθέτουμε
τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το αλεύρι.
Ανακατεύουμε καλά.
ΠΡΟΣΟΧΗ στο αλάτι!!!!!
Βάζουμε στο τέλος το αλεύρι, τόσο όσο να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός.
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για να σφίξει λίγο, αυτό θα μας διευκολύνει
στο τηγάνισμα
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και μόλις κάψει βάζουμε με
2 κουτάλια που τα βουτάμε σε νερό λίγο από
το μίγμα.
Μόλις κοκκινίσουν από την μια πλευρά τους γυρίζουμε κι από την
άλλη.
Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και απολαμβάνουμε!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου