Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ

από τον Μίλτο Σουλιώτη

Υλικά
- 500 γραμ Φρέσκο τυρί ή (κάποιο άλλο μαλακό)
- 1 κρεμμύδι,
- ½ κ γ γαρύφαλλο 
- 2 κ σ ξίδι μηλίτη 
- 1 κ σ φρέσκο σχοινόπρασο
- 1 κ σ μαϊντανό
- 1 κ σ βασιλικό 
- 1 κ σ άνηθο.
- 2 κ σ λάδι 

Εκτέλεση
Όλα μαζί μέσα σε ένα μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν 
Το αποτέλεσμα να είναι μια παχιά κρεμώδη σάλτσα που εξισορροπείται τέλεια. Συνοδεύοντας τα κρεατικά μας ή τα λαχανικά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου