από τον Μίλτο Σουλιώτη
Υλικά
- 500 γραμ Φρέσκο τυρί ή (κάποιο άλλο μαλακό)
- 1 κρεμμύδι,
- ½ κ γ γαρύφαλλο
- 2 κ σ ξίδι μηλίτη
- 1 κ σ φρέσκο σχοινόπρασο
- 1 κ σ μαϊντανό
- 1 κ σ βασιλικό
- 1 κ σ άνηθο.
- 2 κ σ λάδι
Εκτέλεση
Όλα μαζί μέσα σε ένα μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν
Το αποτέλεσμα να είναι μια παχιά κρεμώδη σάλτσα που εξισορροπείται τέλεια. Συνοδεύοντας τα κρεατικά μας ή τα λαχανικά .
Υλικά
- 500 γραμ Φρέσκο τυρί ή (κάποιο άλλο μαλακό)
- 1 κρεμμύδι,
- ½ κ γ γαρύφαλλο
- 2 κ σ ξίδι μηλίτη
- 1 κ σ φρέσκο σχοινόπρασο
- 1 κ σ μαϊντανό
- 1 κ σ βασιλικό
- 1 κ σ άνηθο.
- 2 κ σ λάδι
Εκτέλεση
Όλα μαζί μέσα σε ένα μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν
Το αποτέλεσμα να είναι μια παχιά κρεμώδη σάλτσα που εξισορροπείται τέλεια. Συνοδεύοντας τα κρεατικά μας ή τα λαχανικά .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου