Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΥΑ ΣΟΥΠΑ ΓΚΑΣΠΑΤΖΟ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- ντομάτες 2 ώριμες
- κρεμμύδι 1 ξερό
- αγγουράκια 2
- ψωμί σε ψύχα 2 φέτες
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- μπούκοβο
- πάπρικα καπνιστή
- ξύδι
- νερό παγωμένο )ανάλογα το πόσο πηχτή την προτιμούμε)




Εκτέλεση

Μέσα στο μίξερ ρίχνουμε τα υλικά μας και τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.


Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα μπόλ και προσθέτουμε την ποσότητα του παγωμένου νερού ανάλογα με το πως το προτιμούμε.
Το βάζουμε στο ψυγείο.
Σερβίρεται κρύα η σούπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου