από την Βασιλική Σούμπαση- Μανουηλίδου
Υλικά
- ντοματίνια
- αλάτι
- 3-4 σκελίδες σκόρδο
- φύλλα δάφνης
- καυτερή πιπεριά
Εκτέλεση
Διαλέγουμε ώριμα αλλά σκληρά ντοματίνια τα τοποθετούμε σε
βάζα χωρίς να τα πιέσουμε, βάζουμε μια κουταλιά της σούπας κοφτή αλάτι και 3-4
σκελίδες σκόρδο.
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε φύλλο δάφνης η καυτερή
πιπεριά.
Γεμίζουμε τα βάζα με κρύο νερό και τα βράζουμε ανάποδα για μισή ώρα
από τη στιγμή που θα αρχίσει ο βρασμός.
Με λίγο λαδάκι γίνεται ωραία σαλάτα.
Μπορούμε να τα βάλουμε και στο φαγητό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου