Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ...... ΣΕ ΧΡΏΜΑΤΑ


από την Βασιλική Σούμπαση- Μανουηλίδου
Υλικά
- ντοματίνια
- αλάτι
- 3-4 σκελίδες σκόρδο
- φύλλα δάφνης
-  καυτερή πιπεριά

Εκτέλεση


Διαλέγουμε ώριμα αλλά σκληρά ντοματίνια τα τοποθετούμε σε βάζα χωρίς να τα πιέσουμε, βάζουμε μια κουταλιά της σούπας κοφτή αλάτι και 3-4 σκελίδες σκόρδο. 
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε φύλλο δάφνης η καυτερή πιπεριά. 
Γεμίζουμε τα βάζα με κρύο νερό και τα βράζουμε ανάποδα για μισή ώρα από τη στιγμή που θα αρχίσει ο βρασμός.
Με λίγο λαδάκι γίνεται ωραία σαλάτα. 
Μπορούμε να τα βάλουμε και στο φαγητό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου