από τον Μίλτο Σουλιώτη
Υλικά
- 1 συκωταριά
- 4 κρεμμύδια
- 1/2 ματσάκι άνηθο
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 2-3 κούπες ρύζι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεματάμε την συκωταριά και την κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια ρίχνουμε τα κομμένα εντόσθια και σβήνουμε με το κρασί, αλάτι πιπέρι ....
Περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε το ψιλοκομμένο άνηθο και σκεπάζουμε χαμηλώνοντας την φωτιά μας για 30 λεπτά ...
Ρίχνουμε λίγο νερό και προσθέτουμε το ρύζι μας μέχρι να ρουφήξει τα υγρά.
Υλικά
- 1 συκωταριά
- 4 κρεμμύδια
- 1/2 ματσάκι άνηθο
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 2-3 κούπες ρύζι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεματάμε την συκωταριά και την κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια ρίχνουμε τα κομμένα εντόσθια και σβήνουμε με το κρασί, αλάτι πιπέρι ....
Περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε το ψιλοκομμένο άνηθο και σκεπάζουμε χαμηλώνοντας την φωτιά μας για 30 λεπτά ...
Ρίχνουμε λίγο νερό και προσθέτουμε το ρύζι μας μέχρι να ρουφήξει τα υγρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου