Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΛAXANOPYZO XPΩMATIΣTO


από τη Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
- λάχανο χοντροκομμένο
- ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια ξερά
- ντομάτες λιαστές
- μαϊντανό
- σέλινο
- αλάτι
- πιπέρι
- ρύζι 1 φλιτ. του καφέ περίπου

Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και σε λίγο αφού μαραθούν προσθέτουμε το λάχανο χοντροκομμένο. Μόλις μαραθεί και το λάχανο προσθέτουμε τον μαϊντανό, το σέλινο και τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες, αλάτι και πιπέρι.

Αφήνουμε να πάρουν μια βράση και βάζουμε λίγο ζεστό νερό και ρίχνουμε και το ρύζι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει. 
Στο πιάτο μας περιχύνουμε με λίγο λεμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου