από την Eleni Margel Lou
Υλικά
- ¼ μπισκότα πτι-μπερ
- ¼ σταφίδες
- ¼ αμύγδαλα
- ¼ καρύδια
-
σοκολάτα κουβερτούρα
- κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλάκι μαργαρίνη
Εκτέλεση
Από ένα τέταρτο μπισκότα πτιμπερ, σταφίδες, αμύγδαλα, καρύδια
τριμμένα στο μουλτι.
Σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη με κρέμα γάλακτος και ένα κουταλάκι μαργαρίνη.
Λίγο μέλι η κάποιο σιρόπι που περίσσεψε. Εγώ έβαλα σιρόπι από γλυκό κουταλιού.
εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα με την κρέμα και την μαργαρίνη
Πλάθουμε καριόκες σαν καφεδάκια με τα τριμμένα υλικά και το σιρόπι..δεν θέλει πολύ ίσα ισα να πλάθονται.
Τις βουτάμε μια μια στην σοκολάτα και τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο!
Σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη με κρέμα γάλακτος και ένα κουταλάκι μαργαρίνη.
Λίγο μέλι η κάποιο σιρόπι που περίσσεψε. Εγώ έβαλα σιρόπι από γλυκό κουταλιού.
εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα με την κρέμα και την μαργαρίνη
Πλάθουμε καριόκες σαν καφεδάκια με τα τριμμένα υλικά και το σιρόπι..δεν θέλει πολύ ίσα ισα να πλάθονται.
Τις βουτάμε μια μια στην σοκολάτα και τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου