από την Eleni Margel Lou
Υλικά
- φύλλο κρούστας
- 1 ½ κεσές γιαούρτι στραγγιστό
- 250 γρ φέτα
- αλάτι
- φύλλο κρούστας
- 1 ½ κεσές γιαούρτι στραγγιστό
- 250 γρ φέτα
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγη μαργαρίνη με ελαιόλαδο για το φύλλο
ΕκτέλεσηΑλείφουμε τα φύλλα και τα αφήνουμε κατά μέρος.
Ετοιμάζουμε σε ένα μουλτι την γέμιση
Γιαούρτι-φέτα-αλάτι πιπέρι και τα κάνουμε αλοιφή.
Έπειτα μοιράζουμε τα φύλλα γεμίζουμε σκεπάζουμε κόβουμε και ψήνουμε στους 200ο μέχρι να ροδοκοκκινίσει!
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου