από τη Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
-μύδια (φρέσκα ή κατεψυγμένα. Με τα φρέσκα είναι σαφώς ανώτερη η γεύση τους)-ντομάτες
-1 κρεμμύδι ξερό
-2-3 σκελίδες σκόρδου
-μαϊντανός
-καυτερές πιπεριές (αυτές επιβάλλονται στο συγκεκριμένο φαγητό)
-πιπεριές σε ροδέλες
-αλάτι
-πιπέρι
-1 κουταλιά μουστάρδα
-ελαιόλαδο
-φέτα
Εκτέλεση
Αχνίζουμε τα μύδια μέχρι να ανοίξουν καλά.(όσα δεν ανοίξουν τα πετάμε). Τα καθαρίζουμε και τα βάζουμε στην άκρη.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι, το κρεμμύδι, και τις πιπεριές. Αφού πάρουν μια βράση προσθέτουμε το σκόρδο και τις ντομάτες.
Μόλις μαλακώσουν τα υλικά μας προσθέτουμε τον μαϊντανό, το αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά .
Προσθέτουμε και τα μύδια και σε 2-3 λεπτά και την φέτα και σβήνουμε το μάτι.
Αφήνουμε να πάρουν μια βράση και σερβίρουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου