Υλικά
-
1 μπούτι κοτόπουλου χωρίς πέτσα
- ρίγανη
- καρίνο
- αλάτι
- ελαιόλαδο
- σκόρδο σε σκόνη
- κόκκινη πιπεριά
- κρεμμύδι ξερό
- φρέσκια ντομάτα
-- ελιές χωρίς κουκούτσι
- ρίγανη
Εκτέλεση
Παίρνουμε το μπούτι χωρίς πέτσα και το χτυπάμε σε μια σακούλα για να μην
πεταχτούνε υγρά παντού.
Ρίχνουμε ρίγανη, καρίνο και αλάτι. Σε ένα μικρό τηγάνι ρίχνουμε
λάδι με σκόρδο σκόνη κατά προτίμηση και βάζουμε το κοτόπουλο μέχρι να ασπρίσει
οπότε σβήνουμε την φωτιά.
Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε λάδι, αλάτι.
Τσιγαρίζουμε την
κόκκινη πιπεριά, το κρεμμύδι προσθέτουμε και το κοτόπουλο, και την ντομάτα,
φρέσκια η χυμό έτοιμο.
Προσθέτουμε ελιές χωρίς κουκούτσι και ρίγανη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου