από τον Ιωαννη Τριφύλλη
Υλικά
Υλικά
-2 μαραθόριζες (περίπου ένα κιλό)
-κρεμμυδάκια φρέσκα
-αρκετός άνηθος
-χυμός λεμονιού
-λάδι
-πιπέρι
-ρύζι (ένα φλιτζανάκι του καφέ)
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε
την μαραθόριζα τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια. Ζεσταίνουμε το λάδι και μαραίνουμε
τα ζαρζαβατικά μας.
Προσθέτουμε και το ρύζι να σοταριστεί λίγο.
Σβήνουμε με το λεμόνι (ένα φλιτζανάκι του καφέ)και προσθέτουμε περίπου
2 κούπες ζεστό νερό και μόλις πάρει βράση μειώνουμε την θερμοκρασία στο μισό μέχρι
να γίνει και το ρύζι.
Η γεύση του υπέροχη θα έλεγα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου