από την Ioanna Zagkla
Υλικά
- 1 κουνέλι 1-1 ½ κιλών
- λάδι
- 4 κ.σ. μουστάρδα
- 3 κ.σ. μπαλσαμικο
- 2 κ.σ μέλι
- αλατοπίπερο
- 1 κουνέλι 1-1 ½ κιλών
- λάδι
- 4 κ.σ. μουστάρδα
- 3 κ.σ. μπαλσαμικο
- 2 κ.σ μέλι
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα με το μέλι, το μπαλσαμικο, ελάχιστο λάδι, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο.
Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθουν και αλείφουμε το κουνέλι
που το έχουμε εν τω μεταξύ πλύνει και τοποθετήσει στη γάστρα.
προσωπικά, το
σιγοέψησα στη μασίνα.
Αλλιώς σε αέρα στους 180 0.
Μετά από καμία ώρα, βγάζουμε το καπάκι της γάστρας και
αφήνουμε τη σάλτσα να μελώσει!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου