από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- σπανάκι
- κρεμμυδάκια φρέσκα
- ένα πράσο
- άνηθο αρκετό
- 1 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- λεμόνι
- ένα κύβο λαχανικών
προαιρετικά
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε
και κόβουμε το σπανάκι.
Ψιλοκόβουμε το πράσο τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Βάζουμε στην κατσαρόλα
το λάδι και μόλις ζεσταθεί τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια πράσο άνηθο και ρύζι...
Έπειτα προσθέτουμε το σπανάκι και το μαραίνουμε και αυτό. Προσθέτουμε
νερό αν είναι δυνατόν ζεστό και ξεκινά ο βρασμός.
Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και όταν
το φαγητό είναι έτοιμο ρίχνουμε το χυμό λεμονιού να πάρει μια βράση.
Το φαγητό έτοιμο...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου