Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΓΛΙΣΤΡΙΔΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ


από τη Γιάννα Παρασχοπούλου

Yλικά
- γλιστρίδες 1-2 ματσάκια τις κορφές
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 5 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
- 2 ντομάτες ώριμες τριμμένες στον τρίφτη
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- 3-4 ντομάτες λιαστές
- 250 γρ. φέτα
- λάδι
- αλάτι και πιπέρι
- μαϊντανός
- καυτερή πιπεριά


Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα με το ξερό κρεμμύδι, τις πιπεριές σε ροδέλες και την ντομάτα. 


Αφού πάρουν μια βράση προσθέτουμε το σκόρδο, τις λιαστές ντομάτες, τον μαϊντανό, τις γλιστρίδες, αλάτι και πιπέρι.

Προσθέτουμε αν θέλουμε και καυτερή πιπεριά για να δώσει άλλη γεύση στο φαγητό. Τα αφήνουμε να βράσουν και μόλις γίνουν σβήνουμε το μάτι και προσθέτουμε την φέτα χοντροκομμένη. 
Τρώγεται και κρύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου