από την Ipokampos
Giota
Υλικά
- πατσάς
- κρεμμύδια
- 1 κύβος
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 καυτερή πιπεριά
- λάδι
- βούτυρο
- φέτα
- σκορδοστούμπι
- ξύδι
Εκτέλεση
Αφήνουμε τον πατσά σε ξύδι για 2 ώρες. Κατόπιν τον
ζεματίζουμε και τον στραγγίζουμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι και
τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια.
Ψιλοκόβουμε τον πατσά και τον προσθέτουμε. Συμπληρώνουμε με
ζεστό νερό, και βάζουμε τον κύβο, αλάτι και πιπέρι και την καυτερή πιπεριά.
Αφήνουμε να βράσει για 2.30 ώρες περίπου. Προσθέτουμε το
λάδι και το βούτυρο .
Όταν σερβίρουμε στο πιάτο συμπληρώνουμε φέτα και
σκορδοστούμπι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου