Υλικά
- 1 μεγαλούτσικη γλυκοπατάτα, γύρω στο μισό κιλό
- ¾ πατάτες τοπιναμπούρ
- 1 με 2
μεγαλούτσικες κανονικές πατάτες.
- σπιτικός ζωμός κοτόπουλο
- αλάτι
- πιπέρι
- γάλα φρέσκο και 1
φλιτζανάκι εβαπορέ
- βούτυρο η λάδι.
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες κρατάμε το νερό και τις λιώνουμε σε
σιγανή φωτιά με το βούτυρο. Προσθέτουμε το γάλα και λίγο από το νερό τους έως
ότου πετύχουμε την υφή που θέλουμε.
Αλατοπιπερώνουμε προσθέτουμε και το ζωμό και έτοιμος!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου