από την Giota Haropοulou
Υλικά
-χοιρινό κομμένο σε μικρές μερίδες
- σκόρδο
– κρεμμύδι
- κρασί
- χυμό από λεμόνι
- μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
-θυμάρι
- κορν φλάουερ
- λάδι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κρέας τσιγαρισμένο με σκόρδο και
κρεμμύδι σε ελάχιστο νερό και λίγο λάδι.
Σβήνουμε με κοσμοπουλειο κρασί η ότι κρασί έχουμε, και
προσθέτουμε ζεστό νερό και σιγοβράζουμε.
Μόλις βράσει ρίχνουμε χυμό λεμόνι ανακατεμένο με λίγη
μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι θυμάρι και αν χρειαστεί δένουμε το ζωμό
με λίγο κορν φλάουερ.
Έτοιμο!
Το συνοδεύουμε με πουρέ γλυκοπατάτας και τοπιναμπούρ
Υ.Γ. αν οι τοπιναμπούρ δεν είναι παρασχοπουλειες μη το δοκιμάσετε δεν πετυχαίνει! τσάμπα κόπος!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου