από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- καλαμπόκι κονσέρβας
- 3 ντομάτες ψιλοκομμένες χωρίς τους σπόρους
- αγγούρι κομμένο σε μεγάλους κύβους
- γραβιέρα Κρήτης κομμένη σε κύβους
- 2 αυγά σφιχτά κομμένα σε κύβους
- σάλτσα γιαουρτιού
Εκτέλεση
Σε μια σαλατιέρα κόβουμε το αγγούρι και την ντομάτα σε κύβους.
Προσθέτουμε το καλαμπόκι και τους κύβους της γραβιέρας και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αυγό και από πάνω την σάλτσα γιαουρτιου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου