από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- ψαρονέφρι κομμένο σε κομμάτια
- αλάτι
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- 2 κουταλιές μουστάρδα
- 1 φλιτζάνι κρασί κόκκινο
- 2 κουταλιές μέλι
- 500 γρ. παπαρδέλες
- θυμάρι
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και προσθέτουμε τρεις
κουταλιές του γλυκού αλάτι. - 2 κουταλιές μουστάρδα
- 1 φλιτζάνι κρασί κόκκινο
- 2 κουταλιές μέλι
- 500 γρ. παπαρδέλες
- θυμάρι
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Βράζουμε το νερό και προσθέτουμε τις παπαρδέλες.
Αφού βράσουν οι παπαρδέλες, τις σουρώνουμε
Παράλληλα, σε ένα τηγάνι βάζουμε δυο κουταλιές της σούπας
λάδι και, αφού ζεσταθεί, ρίχνουμε τα κομμάτια του κρέατος και τα σοτάρουμε.Αφού βράσουν οι παπαρδέλες, τις σουρώνουμε
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τσιγαρίζεται και αυτό.
Σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να εξατμισθεί.
Προσθέτουμε το θυμάρι και την μουστάρδα ρίχνοντας και λίγο νερό.
Προσθέτουμε και το μέλι και αφήνουμε να βράσει.
Το αφήνουμε να ψηθεί και προσθέτουμε και προς στο τέλος ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Σερβίρουμε τις παπαρδέλες και στο πλάι προσθέτουμε το ψαρονέφρι με την σος του κρασιού.
Προσθέτουμε το θυμάρι και την μουστάρδα ρίχνοντας και λίγο νερό.
Προσθέτουμε και το μέλι και αφήνουμε να βράσει.
Το αφήνουμε να ψηθεί και προσθέτουμε και προς στο τέλος ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου