Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ


από τον  Tasos Enepekogloy

Υλικά
- 1 κιλό δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
- ½  κιλό καρυδιά
- 800 γρμ. κουβερτούρα
- λίγο σπορέλαιο
- βανίλια(υποβρύχιο)
Εκτέλεση
Γεμίζουμε τα δαμάσκηνα με καρύδι. Λιώνουμε το υποβρύχιο με λίγο νερό τα βουτάμε μέσα και τα βάζουμε σε λαδόκολλα να σφίξουν  καλά.

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί με το λάδι και βουτάμε μέσα τα δαμάσκηνα

Τα αφήνουμε σε λαδόκολλα να παγώσει η σοκολάτα και τα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου