από τον Tasos Enepekogloy
Υλικά
- 1 κιλό δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
- ½ κιλό καρυδιά
- 800 γρμ. κουβερτούρα
- λίγο σπορέλαιο
- βανίλια(υποβρύχιο)
Εκτέλεση- ½ κιλό καρυδιά
- 800 γρμ. κουβερτούρα
- λίγο σπορέλαιο
- βανίλια(υποβρύχιο)
Γεμίζουμε τα δαμάσκηνα με καρύδι. Λιώνουμε το υποβρύχιο με λίγο νερό τα βουτάμε μέσα και τα βάζουμε σε λαδόκολλα να σφίξουν καλά.
Λιώνουμε την
κουβερτούρα σε μπεν μαρί με το λάδι και βουτάμε μέσα τα δαμάσκηνα
Τα αφήνουμε σε λαδόκολλα να παγώσει η σοκολάτα και τα
τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου