από την ΕΛΕΝΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ
Υλικά
- 4 μήλα
- 4 μήλα
- 1 βούτυρο Βιτάμ
- 1 φλ τσαγιού ζάχαρη
- 1 κουτ σούπας κανέλα
- 4 αυγά
- 1 φλ τσαγιού ακόμη
ζάχαρη
- 1 αλεύρι φαριναπ
Εκτέλεση
Κόβουμε τα μήλα
καθαρισμένα σε ροδέλες και τα στρώνουμε στο ταψί .Λιώνουμε το βιτάμ και
προσθέτουμε 1 φλ ζάχαρη και την κανέλα και περί χύνουμε τα μήλα .
Χτυπάμε 4 αυγά με το άλλο φλ ζάχαρη και προσθέτουμε το αλεύρι και 1 φλιτζάνι νερό . Ρίχνουμε τη ζύμη στα μήλα
και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 2000,
πάνω κάτω για 50 λεπτά .
Μόλις ψηθεί την ανάποδο γυρίζουμε σε πιατέλα .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου