Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΤΗ




από την ΕΛΕΝΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ

Υλικά 
- 4 μήλα
- 1 βούτυρο Βιτάμ
- 1 φλ τσαγιού ζάχαρη
- 1 κουτ σούπας κανέλα
-  4 αυγά
- 1 φλ τσαγιού  ακόμη ζάχαρη
- 1 αλεύρι φαριναπ

Εκτέλεση


Κόβουμε τα μήλα καθαρισμένα σε ροδέλες και τα στρώνουμε στο ταψί .Λιώνουμε το βιτάμ και προσθέτουμε 1 φλ ζάχαρη και την κανέλα και περί χύνουμε τα μήλα .


Χτυπάμε 4 αυγά με το άλλο φλ ζάχαρη και προσθέτουμε το αλεύρι και 1 φλιτζάνι νερό . Ρίχνουμε τη ζύμη στα μήλα


και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 2000, πάνω κάτω για 50 λεπτά .

Μόλις ψηθεί την ανάποδο γυρίζουμε σε πιατέλα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου