από τον Stelios Kalaitzidis
Υλικά
- 1 μπαγκέτα (αν θέλετε και πιο πολλές )
- λάδι
- αλάτι
- ρίγανη
- ζουμί από σκόρδο, κρεμμύδι ή ντομάτα
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψωμί μας σε λεπτές φετούλες και τις αραδιάζουμε
μέσα στο ταψί μας. Καλό είναι η μπαγκέτα να είναι λίγο μπαγιάτικη όχι φρέσκια.
Αφού τις βάλουμε τις φετούλες μας στο ταψί τις ραντίζουμε με
λίγο λάδι, έπειτα ρίχνουμε αλάτι ανάλογα το πόσο θέλετε και…. ρίγανη ή ζουμί
από σκόρδο ή ζουμί από κρεμμύδι ή ζουμί από ντομάτα ή ότι άλλο τραβάει η ψυχή
σας.
Τα δικά μου είναι με ρίγανη σπιτική.
Ανάβουμε τον φούρνο μας
πάνω κάτω και αν έχετε και το πάνω κάτω και αέρα ακόμα καλύτερα στους 200 0
και αφού ζεσταθεί ο φούρνος τα βάζουμε και το πολύ για ένα 20λεπτο το
προσέχουμε μην αρπάξουν εκτός και αν τα θέλετε να είναι λίγο ξεροψημένα (εμάς
μας αρέσουν να είναι λίγο).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου