από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- σοκολάτα πικρή χωρίς ζάχαρη 80 γραμμάρια
- γάλα εβαπορέ 3 κουταλιές
- βανίλια 1
- βούτυρο 80 βραμμάρια
- στέβια 3κουταλιές
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει.
Προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Έχουμε λιώσει την σοκολάτα σε μπέν μαρί .
Προσθέτουμε την λιωμένη σοκολάτα στο βούτυρο και ανακατεύουμε.
Το γλάσο μας έτοιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου