από την Maria
Georgaki
Υλικά
- χοιρινό
- αλάτι
-πιπέρι
- λάδι
Για τη μαρινάδα
- 1 κουταλιά μέλι
- 1 φλιτζάνι του καφέ μπαλσάμικο ξύδι
Εκτέλεση
Βάζουμε το κρέας σε ένα μπολ με τα υλικά της μαρινάδας και
το αφήνουμε για 8 περίπου ώρες.
Στραγγίζουμε το κρέας, και κρατάμε στην άκρη τη μαρινάδα.
Σε ένα ταψί βάζουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο λάδι. Ψήνουμε σε
χαμηλή φωτιά περίπου στους 1600
Κάθε λίγο ρίχνουμε από πάνω 3-4 κουταλιές από την μαρινάδα που κρατήσαμε.
Όταν ροδοκοκκινίσει καλά είναι έτοιμο!!!!Κάθε λίγο ρίχνουμε από πάνω 3-4 κουταλιές από την μαρινάδα που κρατήσαμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου