Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ


από την Maria Georgaki

Υλικά
- χοιρινό
- αλάτι
-πιπέρι
- λάδι
Για τη μαρινάδα
- 1 κουταλιά μέλι
- 1 φλιτζάνι του καφέ μπαλσάμικο ξύδι
- 1 φλιτζάνι του καφέ κρασί
Εκτέλεση
Βάζουμε το κρέας σε ένα μπολ με τα υλικά της μαρινάδας και το αφήνουμε για 8 περίπου ώρες.
Στραγγίζουμε το κρέας, και κρατάμε στην άκρη τη μαρινάδα.
Σε ένα ταψί βάζουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε  λίγο λάδι. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά περίπου στους 1600 
Κάθε λίγο  ρίχνουμε από πάνω 3-4 κουταλιές από την μαρινάδα που κρατήσαμε.
Όταν ροδοκοκκινίσει καλά είναι έτοιμο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου