από την Eleni Margel Lou
Υλικά
- 500 γρ βαλεριάνα
- 250 γρ σπανάκι
- 3 πράσα χοντροκομμένα
- 2 μεγάλα κρεμμύδια σε φέτες
- άνηθος φρέσκος ένα ματσάκι
- αλάτι
Υλικά
- 500 γρ βαλεριάνα
- 250 γρ σπανάκι
- 3 πράσα χοντροκομμένα
- 2 μεγάλα κρεμμύδια σε φέτες
- άνηθος φρέσκος ένα ματσάκι
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- σουσάμι
- για το φύλλο ανοίγουμε δικό μας η αγοράζουμε χωριάτικο
- για το φύλλο ανοίγουμε δικό μας η αγοράζουμε χωριάτικο
Εκτέλεση
Μαραίνουμε με λίγο αλάτι βαλεριάνα- σπανάκι και στύβουμε καλά.
Σοτάρουμε με λίγο λάδι τα πράσα και τα κρεμμύδια και αλατοπιπερώνουμε.Αφήνουμε να κρυώσουν
Ετοιμάζουμε τα φύλλα (λαδώνοντας) και τα μοιράζουμε στο ταψί.
Στην μέση βάζουμε τα υλικά που έχουν στραγγίξει καλά και κλείνουμε.
Χαράσσουμε καλά σε κομμάτια και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε για 40 λεπτά σε φούρνο που προθερμάναμε στους 1800
καλή σας όρεξη!
καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου