από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- αντίδια τις καρδιές
- λιαστή ντομάτα
- γραβιέρα σε λεπτές φέτες
- καρύδια
- σάλτσα βαλσάμικου
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις καρδιές από τα αντίδια.
Αφήνουμε τα πλυμένα αντίδια να μείνουν σε λεκάνη με νερό για μισή τουλάχιστον ώρα για να μαλακώσουν.
Τα ψιλοκόβουμε.
Ετοιμάζουμε τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας.
Προσθέτουμε την λιαστή ντομάτα την γραβιέρα και τα καρύδια και την περιχύνουμε με την σάλτσα βαλσάμικου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου