Υλικά
- 500 γρ βαλεριάνα
- 250 γρ σπανάκι
- 3 πράσα χοντροκομμένα
- 2 μεγάλα κρεμμύδια σε φέτες
- άνηθος φρέσκος ένα ματσάκι
- αλάτι
- για το φύλλο ανοίγουμε δικό μας η αγοράζουμε χωριάτικο
Εκτέλεση
Μαραίνουμε με λίγο αλάτι βαλεριάνα- σπανάκι και στύβουμε καλά.
Σοτάρουμε με λίγο λάδι τα πράσα και τα κρεμμύδια και αλατοπιπερώνουμε.Αφήνουμε να κρυώσουν
Ετοιμάζουμε τα φύλλα (λαδώνοντας) και τα μοιράζουμε στο ταψί.
Στην μέση βάζουμε τα υλικά που έχουν στραγγίξει καλά και κλείνουμε.
Χαράσσουμε καλά σε κομμάτια και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου