από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- χυλοπίτες
- βούτυρο
- γιαούρτι
- σκόρδο
- μαϊντανός ψιλοκομμένος.
- πιπέρι καυτερό
Εκτέλεση
Βράζουμε τις χυλοπίτες.
Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο.
Προσθέτουμε το γιαούρτι μαζί με λίγο νερό από τις χυλοπίτες.
Αφήνουμε να πήξει λίγο και είναι έτοιμη η σάλτσα μας.
Περιχύνουμε την σάλτσα πάνω απο τις χυλοπίτες και βάζουμε και τον μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου