Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΓΛΥΚΟΞΥΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- χυμό πορτοκαλιού (2 πορτοκάλια)
- πελτές ντομάτας(1-2 κουταλιές)
- στέβια 2 κουταλιές
- ξύδι ένα σφηνάκι
- αλάτι ελάχιστο



Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τον χυμό της ντομάτας με την στέβια και τον χυμό πορτοκαλιού.
Προσθέτουμε και το ξύδι με το αλάτι κι συνεχίζουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου