Υλικά
- ρεβίθια βρασμένα
- νερό, στο οποίο βράσαμε τα ρεβίθια
- λιαστές ντομάτες
- 2 σκελίδες σκόρδου
- αλατοπίπερο
- καυτερές πιπεριές
-λάδι από τις λιαστές ντομάτες
- σχοινόπρασο
- χυμό 1 λεμονιού
Εκτέλεση
Αφού βράσουν τα ρεβίθια, τα στραγγίζουμε και κρατάμε 1-2
κούπες από το νερό στο οποίο έβρασαν.
Βάζουμε τα ρεβίθια
στο μούλτι μαζί με τα υπόλοιπα στέρεα υλικά και αλέθουμε.
Προσθέτουμε λίγο λίγο νερό μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός.
Δοκιμάζουμε και αλτοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε προσθέτοντας στο πιάτο 1-2 λιαστές ντομάτες ,
λίγο λεμόνι και λάδι.
Γαρνίρουμε με σχοινόπρασο.
Καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου