από την Eleni Margel Lou
Υλικά
- μελιτζάνες
- μελιτζάνες
-καρότα
-λάχανο
-κρεμμύδια ξερά
όλα κομμένα μικρά κομμάτια
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- σκόνη σκόρδο.
- πελτές 1 κουταλιά
- φύλλο κρούστας χοντρό
- σπορέλαιο για το τηγάνισμα
- πελτές 1 κουταλιά
- φύλλο κρούστας χοντρό
- σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σοτάρουμε πολύ καλά με τα λαχανικά με τα μυρωδικά και όλα
υπόλοιπα.
Τα αφήσουμε να μαγειρευτούν πολύ καλά και να κρυώσουν.(να λιώσουν).
Έπειτα θα βάλουμε μία κουτάλια σε μία λωρίδα φύλλου και θα τυλίξουμε σε μπουρέκι.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας να μείνουν τραγανά.
καλή όρεξη!!
Τα αφήσουμε να μαγειρευτούν πολύ καλά και να κρυώσουν.(να λιώσουν).
Έπειτα θα βάλουμε μία κουτάλια σε μία λωρίδα φύλλου και θα τυλίξουμε σε μπουρέκι.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας να μείνουν τραγανά.
καλή όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου